top of page
header1.png

HET DREBBERRIJK IN KINDERDAGVERBLIJF DE DREBBERKES, CRÈCHE TUSSEN RIJKEL EN SINT-TRUIDEN

Een speelplaats voor kindjes van 0 tot 3 jaar met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek het drebberrijk

Kinderdagverblijf De Drebberkes is gelegen in een uiterst rustige en aangename omgeving tussen Rijkel en Sint-Truiden. Het is de gedroomde plek voor kinderen van 0 tot 3 jaar waar ze zichzelf kunnen zijn en veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan. Onze kinderopvang heeft alle ingrediënten in huis voor persoonlijke ontwikkeling en plezier, met een duidelijke visie voor ogen.

kindjes-logo_edited.png

Ann en Leen: twee zussen met een gedeelde passie

Kinderen worden in het veilige en zorgzame drebberrijk met veel liefde opgevangen door de twee zussen Ann en Leen. Niet omdat het moet, wel omdat ze het zo graag doen! Zij ontfermen zich dan ook maar al te graag over uw kindje, in een huiselijke en warme sfeer.

kindjes-logo

Voorbereiden op de toekomst

Kinderen zijn het hart en de ziel van Kinderdagverblijf De Drebberkes. Samen met de ouders zetten we alles op alles om uw kindje de beste ontwikkeling te geven, met handvaten voor de toekomst en klaar voor de eerste stappen richting kleuterschool.

foto

Tijd voor plezier en ontwikkeling

Met het leukste educatieve speelgoed, spelletjes en faciliteiten krijgt uw kleine spruit de nodige stimulatie voor een optimale persoonlijke en creatieve ontwikkeling. Buiten kan hij of zij zich ook uitleven in onze veilige kindvriendelijke tuin, op avontuur in de natuur. Binnen kan hij of zij wegdromen tijdens onze snoezelmomenten, in alle rust en geborgenheid.

kindjes-logo_edited.png
Stap binnen in het drebberrijk bij Kinderdagverblijf De Drebberkes. Contacteer ons voor meer informatie of een inschrijving!
bottom of page