top of page
header1.png

KINDERDAGVERBLIJF DE DREBBERKES, EEN HUISELIJKE EN ERKENDE KINDEROPVANG

Hier voelen alle kinderen zich thuis.

Erkende kinderopvang door Kind en Gezin

Kinderdagverblijf De Drebberkes is een erkende kinderopvang door Kind en Gezin, waar u uw kindje met een gerust hart kunt achterlaten. Wij volgen de pedagogische visie van Kind en Gezin en vullen dit aan met ons eigen inzicht voor een zo volledig mogelijke begeleiding. We willen uw kindje een stabiele, gezonde en veilige omgeving bieden, waar we hem of haar zowel individueel als sociaal laten groeien, met persoonlijke aandacht en begeleiding.

kindjes-logo_edited.png

Ieder kind is anders

In Kinderdagverblijf De Drebberkes houden wij rekening met het unieke karakter van uw kindje. Elk kind snakt naar zelfredzaamheid, bewegingsvrijheid en flexibiliteit, maar hoe we dat realiseren hangt af van het kind. Elk kind is immers anders en vraagt om een aangepaste begeleiding. Zo heeft iedere baby of peuter zijn of haar eigen slaapritme, eigen kijk op de wereld en eigen voorkeuren. Daarom staat dagelijkse communicatie tussen de ouders en het kinderdagverblijf centraal, zowel mondeling als via mail. Samen met u bereiden wij uw kleintje voor op de volgende grote stap: de kleuterklas.

kindjes

Onze pluspunten

  • We zijn een heel huiselijke kinderopvang

  • Met veel plekken om samen te spelen, zowel binnen als buiten

  • Iedereen voelt zich thuis bij Kinderdagverblijf De Drebberkes

  • Kinderen maken bij ons hun eerste vriendjes

  • Kinderen leren bij ons elke dag iets nieuws

kindjes-logo
1.jpg
3.jpg
5_edited.jpg
Een respectvolle, open en warme omgeving waar uw kindje op een liefdevolle manier wordt opgevangen: contacteer Kinderdagverblijf De Drebberkes voor meer info!
bottom of page